Dahlia String Trio

Emma Steele, violin
Sune Ranmo, bratsch
Dorothea Wolff, cello

Dahlia String Trio blev dannet i 2016 efter en opførelse af Bachs Goldberg Variationer, hvor de tre internationale musikere hurtigt fandt et fælles musikalsk sprog og en begejstring for kammermusik.

Trioen har fast base i Østerbro Koncertforening, hvor den spiller en serie af koncerter i hver sæson.

Ud over at spille det unikke repertoire for strygetrio med  værker af bl.a. Mozart, Beethoven, Bach, Kodály og Schönberg, inviterer Dahlia String Trio gerne danske og internationale musikervenner for at opføre større værker. Der er desuden mulighed for at engagere Dahlia String Trio sammen med et par af Granvig Artists øvrige kunstnere. Bl.a. optræder Dahkia String Trio gerne sammen med pianisten Pål Eide og oboisten Henrik Goldschmidt klaver- og obokvartetter.

Emma Steele er koncertmester i Det Kongelige Kapel, Sune Ranmo har i en menneskealder været solobratschist i samme orkester, og Dorothea Wolff er solocellist i Odense Symfoniorkester.

Dahlia String Trio råder over fornemme strygeinstrumenter: en Vuillaume-violin fra 1825 (ejet af Det Kongelige Kapels Instrumentfond), en Geoffrey Ovington-bratsch (New York, 1989), og en David Tecchler-cello fra 1714 (ejet af Odense Synfoniorkesters Instrumentfond).

Send en mail for at booke Dahlia String Trio.

Dahlia String Trios pressebilleder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dahlia String Trio 3