Singh og Goldschmidt

Duoen Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt er ganske enestående i dansk musikliv. Besætningen harmonika og obo tilsat Goldschmidts vokal gør sig i musikforeninger, kirker, spillesteder – kun fantasien sætter grænser.

Repertoiret er jødisk og arabisk musik og egne kompositioner sammen med klassiske værker, Carl Nielsen, Balkan-musik og danske sange. Singh & Goldschmidt har de mange forskellige traditioner med sig, og når man rører i dén musikalske smeltedigel med talent og kærlighed, bliver resultatet smukt og helt specielt.

Singh & Goldschmidt komponerer og arrangerer en stor del af musikken selv. Henrik Goldschmidt nærer stor kærlighed til den traditionelle, jødiske klezmer, og musikken tager langt hen ad vejen afsæt netop i klezmertraditionen. Anders Singh Vesterdahl har indiske rødder og en solid fundering i Balkan- og sigøjnermusikken og bidrager med en særlig, verdensmusikalsk sound.

Musikken er rytmisk, meget melodiøs og forunderligt rørende. Den taler til hjertet i sine lange improvisationer og jiddishe sange, og den gør det vanskeligt at holde fødderne i ro i de glade, udadvendte dansenumre. Man bliver musisk forført og forlader koncerten med tonale perlerækker svævende for sit indre øre, indhyllet i en duft af Balkan, Orienten og Østeuropa.

Duoen henvender sig til publikum i alle aldre. Året igennem spiller de for hundredevis af børn ved koncerter som man kan se en lille smagsprøve på her.
Men der er også bud efter dem til  koncerter for det voksne publikum på store som små spillesteder.

Singh og Goldschmidt repræsenteres i Danmark eksklusivt af Granvig Artists.

Singh & Goldschmidt og sangerinden Idil Alpsoy opfører desuden fortællekoncerten “FLUGTEN” baseret på fortællingen om Goldschmidts families flugt til Sverige under 2. Verdenskrig.

Det er også muligt at booke forestillingen J O B – ET ENKELT MENNESKE med Reumert-vinderen Ina-Miriam Rosenbaum og Singh & Goldschmidt.
Send en mail for at booke.

Send en mail for at booke Singh & Goldschmidt.

Singh & Goldschmidt PR 2022

Pressebilleder til download

Se også Singh og Goldschmidts hjemmeside.