Seneste nyt

Granvig Artists byder velkommen til nye kunstnere

Den norske strygetrio med navnet Ssens og en lang række fantastiske CD-anmeldelser i internationale musiktidsskrifter i bagagen er nu en del af Granvig Artists’ roster.
Jeg glæder mig til at præsentere trioen for det danske musikliv.
Læs mere om trioen
3/11 2021


Henschel Kvartetten står bag festivalen HICSUM, der i år foregik i perioden 11-16. juli.

Danmarks Radio transmitterede et par af koncerterne. Hør f.eks. Max Regers Klarinetkvintet med Henschel Kvartetten og soloklarinettist i Det Kgl. Kapel, John Kruse.
23/7 2021


Granvig Artists byder velkommen til Modern Tango Quintet

Et ensemble bestående af fantastiske musikere, der har en fælles passion: Den moderne tango.
I deres koncertprogrammer undersøger kvintetten, hvad tango-genren er for en størrelse anno 2021. Med udgangspunkt i de gamle mestre og Piazzollas vidunderlige musik skubber de til genrens grænser.
27/1 2021Nye kunstnere hos Granvig Artists

Granvig Artists er ikke et agentur, der stræber efter at blive stort. Af og til hænder det dog, at listen bliver udvidet, når jeg får henvendelse fra kunstnere, jeg virkelig har lyst til at arbejde for. Det var tilfældet, da fløjtenisten Ulla Miilmann og harpenisten Tine Rehling henvendte sig og foreslog et samarbejde. Jeg er stolt over at byde velkommen til disse to fornemme musikere.
1/12 2020

Duoen Miilmann-Rehling – nye kunstnere hos Granvig Artists

Henschel Kvartetten

Henschel Kvartetten står bag den årlige HICSUM-festival, der som en af de første sommerfestivaler blev gennemført med skyldigt hensyn til de retningslinjer, corona-situationen kræver.
DR transmitterede koncerten tirsdag 14/7 direkte fra Festsalen på Herlufsholm. Programmet bestod af strygekvartetter af Beethoven og Sjostakovitj samt Bruckners vidunderlige kvintet.

Tider for de enkelte værker i udsendelsen:
Beethoven – 00:11 – Nightingale Kvartetten
Sjostakovitj – 00:38 – Henschel Kvartetten

Bruckner – 01:16 – Henschel Kvartetten


Poseidonkvartetten har lavet en fin lille video om minifestivalen “Schubert møder Beethoven” i Den Sorte Diamant 11-12-13/5 2020.

4/12 2019


Pål Eide var solist i Griegs Klaverkoncert med Surgut Philharmonic Orchestra under ledelse af Torodd Wigum 26/11 2019.

29/11 2019


Pål Eide og hans nye CD, “Pictures” er temaet for det højprofiledere engelske musikmagasin “International Piano”‘s seneste nyhedsbrev . Artiklen bringes i novembernummeret af bladet.

24/10 2019


Poseidonkvartetten udgiver sin anden CD

Griegs Strygekvartet i g-mol og Brahms’ Strygekvartet nr. 3 i B-dur.

“Det er fremragende, som Poseidonkvartetten spiller de to værker med en afgørende karakterforskel og begge i topklassen.”
John Christiansen på jcklassisk.dk

“De fire strygere spiller, som vil de gå gennem ild og vand for både Grieg og Brahms, og det er derfor en uomgængelig indspilning for alle, der sætter pris på førsteklasses kammermusik.”
Peter Dürrfeld, Kr. Dagblad 25/11 2019

25/11 2019


Pål Eides nye CD – indspillet på Edvard Griegs eget Steinway flygel på Troldhaugen

“Pictures” indeholder musik af Grieg, Sæverud, David Monrad Johansen, Jesper Koch samt Musorgskijs “Udstillingsbilleder”.

“Pictures” anmeldelse Politiken 2019.09.26

“….. Velvalgte stykker, som spinder en tråd op til i dag, inden Eide med Musorgskijs stort udfoldede “Udstillingsbilleder” viser, hvad Griegs gamle flygel magter, og hvad han selv rummer af kvaliteter”
(Thomas Michelsen i Politiken 26/9 2019)

“Griegs klaver er sart, så russiske pianister ville næppe vælge det til at spille Mussorgskij på. Men hvor er det velgørende at høre også den musik spillet følsomt og malende i stedet for udvendigt flot. Det er en ny oplevelse. ”Udstillingsbilleder” får sin egen atmosfære af fine gamle russiske malerier. Den bliver mere intim. Og man føler, at man er hjemme hos Grieg.”
John Christiansen på jcklassisk.dk

24/10 2019


Den norske pianist Pål Eide
– nu en del af Granvig Artists lille, eksklusive kunstnerliste

Det er med største glæde og stolthed, at jeg byder velkommen til denne vidunderlige klaverkunstner, der både behersker det store, romantiske og nyere klaverrepertoire, og som kan skabe magiske, stille øjeblikke med f. eks. Debussys “Claire de lune”.

Granvig Artists ser frem til samarbejdet med Pål Eide.


Henrik Goldschmidt er bog-aktuel

“Manden der ville reparere verden med musik”, Daniel Øhrstrøms portræt af Henrik og hans alsidige virke udkom 8/4 2019.

13/4 2019


Henschel Kvartetten

Den tyske Henschel Quartett har valgt at blive en del af Granvig Artists lille, eksklusive kunstnerliste. Det er med stolthed og glæde, at jeg byder velkommen til dette strålende ensemble, som i  Los Angeles Times er udråbt til “This is, no question, one of the best groups in the world, a great string quartet.”

Henschel Quartett
Photo: Marco Borggreve

 5/9 2018