Singh og Goldschmidt

Duoen Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt er ganske enestående i dansk musikliv. Besætningen harmonika og obo tilsat Goldschmidts vokal gør sig i musikforeninger, kirker, spillesteder – kun fantasien sætter grænser.

Repertoiret er jødisk og arabisk musik og egne kompositioner sammen med klassiske værker, Carl Nielsen, Balkan-musik og danske sange. Singh & Goldschmidt har de mange forskellige traditioner med sig, og når man rører i dén musikalske smeltedigel med talent og kærlighed, bliver resultatet smukt og helt specielt.

Singh & Goldschmidt komponerer og arrangerer en stor del af musikken selv. Henrik Goldschmidt nærer stor kærlighed til den traditionelle, jødiske klezmer, og musikken tager langt hen ad vejen afsæt netop i klezmertraditionen. Anders Singh Vesterdahl har indiske rødder og en solid fundering i Balkan- og sigøjnermusikken og bidrager med en særlig, verdensmusikalsk sound.

Musikken er rytmisk, meget melodiøs og forunderligt rørende. Den taler til hjertet i sine lange improvisationer og jiddishe sange, og den gør det vanskeligt at holde fødderne i ro i de glade, udadvendte dansenumre. Man bliver musisk forført og forlader koncerten med tonale perlerækker svævende for sit indre øre, indhyllet i en duft af Balkan, Orienten og Østeuropa.

Singh og Goldschmidt repræsenteres i Danmark eksklusivt af Granvig Artists.

Det er også muligt at booke forestillingen J O B – ET ENKELT MENNESKE med Reumert-vinderen Ina-Miriam Rosenbaum og Singh & Goldschmidt.
Send en mail for at booke.

Singh & Goldschmidt og sangerinden Idil Alpsoy opfører desuden fortællekoncerten “FLUGTEN” baseret på fortællingen om Goldschmidts families flugt til Sverige under 2. Verdenskrig.

Send en mail for at booke Singh & Goldschmidt.

Singh & Goldschmidt Press Kit

Pressebilleder til download

Se også Singh og Goldschmidts hjemmeside.