Poseidonkvartetten

Poseidonkvartetten 2019

Jon Gjesme, violin
Christine Enevold, violin
Ettore Causa, bratsch
Joel Laakso, cello


Poseidonkvartetten består af fire af vore førende og yderst erfarne kammermusikere og solister. Den blev grundlagt i 2007, og siden da har kvartetten givet koncerter i en lang række af Danmarks musikforeninger og koncertsale.

Kvartettens navn – Poseidon – er taget efter guden for havet og naturkræfterne, hvilket symboliserer de fire musikeres stræben efter at få stemninger og kontraster frem i musikken fra vildskab, temperament og brusende bølger til ro, indadvendthed og blikstille hav.

Kvartetten udgav i 2011 en CD med strygekvartetter af Schumann og Ravel, og nu er endnu en CD tæt på udgivelse: Griegs Strygekvartet og Brahms’ B-dur Strygekvartet op. 67.

Poseidonkvartettens medlemmer oplever, at de i deres samspil og samarbejde har en unik fælles forståelse for, hvordan musikken skal fortolkes, fraseres og formidles til publikum.

I de kommende år indtager tre programmer under overskriften ”Schubert møder Beethoven” en vigtig plads i Poseidonkvartettens repertoire begyndende med en minifestival på Den Sorte Diamant i København i maj 2020.

Pressebillede

Poseidonkvartetten PR 2019

Hør smagsprøver på Poseidonkvarttens fortolkninger af strygekvartetter af Haydn, Beethoven og Grieg.

Granvig Artists repræsenterer Poseidonkvartetten:
Skandinavien – ekslusiv
Resten af verden – non-ekslusiv

For booking eller forespørgsel: send en mail

Se også kvartettens egen hjemmeside