Tine Rehling

”….Tyve minutter taget ud af evigheden og fyldt med forunderlighed var Rehlings og hendes medmusikeres bidrag. Tak for det!”
Thomas Michelsen i Politiken i 2007 efter Per Nørgårds 75-års fødselsdagskoncert i Tivolis Koncertsal.

Tine Rehling slog tidligt sit navn fast og optræder jævnligt som solist og kammermusiker i ind- og udland. Hun har været solist med flere af de danske symfoniorkestre.

Hun arbejder til stadighed for at udvide repertoiret for harpe i samarbejder med flere danske komponister. Hun har siden 2002 haft et særligt tæt samarbejde med Per Nørgård, som har skrevet og dedikeret adskillige soloværker til hende, bl. a harpekoncerten ”Gennem Torne”. I 2006 udgav hun en samlet indspilning af Per Nørgårds musik for harpe solo, solokoncerter og kammermusik i samarbejde med Esbjerg Ensemble. CD’en blev i maj 2006 udnævnt til månedens CD på det engelske internet-magasin Musicweb International med ordene ”En fremragende CD, superbt spillet.” Hun optræder jævnligt med Per Nørgårds soloharpeværker og harpekoncerter – med disse har hun bl.a. turneret i Sverige, Estland, Rusland, Polen, Irland og på Hawaii.

Tine Rehling har desuden gennem en årrække haft et tæt samarbejde med Ulla Miilmann, solofløjtenist i DR Symfoniorkestret. Duoen udvides af og til med cellisten Henrik Dam Thomsen. Desuden optræder hun jævnligt med saxofonisten Benjamin Koppel, guitaristen Mikkel Nordsø og Ole Theill, indiske tablas. Sammen med sidstnævnte to musikere fra den rytmiske verden spiller hun musik inspireret af Flamenco’en, arabisk, afrikansk og indisk klassisk musik.

Send en mail for at booke Tine Rehling.

For mere information og CD-udgivelser se www.tinerehling.com